Najib, Dr M hadiri dua himpunan besar di KL malam ini

KUALA LUMPUR: Pengerusi BN Datuk Seri Najib Razak dan seteru politiknya Tun Dr Mahathir Mohamad dijadual menghadiri dua perhimpunan besar secara berasingan di Kuala Lumpur malam ini.
Najib dijadualkan menghadiri perhimpunan anjuran BN di PPR Komuniti Gombak Setia di mana beliau akan berkempen untuk calon BN Wangsa Maju, Yew Teong Look.
Pengerusi PPBM, Tun Dr Mahathir pula akan mengadakan ceramah di Flat Desa Pandan bersama presiden parti, Tan Sri Muhyiddin Yassin dijadualkan hadir pada malam ini.
Kedua-dua acara itu dijadualkan bermula pada jam 9 malam dan hanya dipisahkan sejauh kira-kira 13 kilometer.
Terdapat 11 kerusi parlimen di Kuala Lumpur dan BN hanya menang dua kerusi pada 2013.
BN kali ini dijangka menghadapi cabaran sengit di enam kerusi tersebut iaitu di Batu, Wangsa Maju, Setiawangsa, Titiwangsa, Lembah Pantai dan Bandar Tun Razak.
PPBM hanya meletakkan seorang calon di Kuala Lumpur, iaitu pemimpin sayap parti wanitanya Rina Mohd Harun yang akan berdepan Datuk Seri Johari Abdul Ghani dan calon PAS Mohamad Noor Mohamad.
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment