Bila sampai turn DS Najib Razak ,benda tu boleh jadi satu kesalahan pulak bagi mahacai.

Elehhh kecoh la cai Mutalip Nama Saya ni. PM nak bercuti kat Bali dgn Ostolia je pun. Takde pun nak pergi jauh2 macam London tu. Bali tu nak pergi balik hari pun boleh. Jauh.. palahangguk kau jauh. Lagipun PM dah raikan rakyat jelata dulu, baru lah beliau spend quality time dgn family beliau.
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment