Suka suka dia je nak halau PAS di pahang ye.

Kalau macam tu DAP balik Singapore la sebab DAP lahir dari PAP di sana.

Malaysia masih mengamalkan demokrasi dan rakyat yang memilih kerajaan dan wakil rakyat di tempat mereka.

Sekiranya sikap DAP yang mengamalkan politik kebencian seperti ini secara berterusan, maka demokrasi seolah-olah telah pupus dan ranap sama sekali.

DAP bukan sekadar membenci malah menindas kaum Melayu dan umat Islam di Malaysia dengan beberapa tindakan dan kenyataan yang berbaur hasutan dan perkauman.

Sejak kebelakangan ini sahaja mereka kita kurang mendengar perkataan rasis dan menghina rakyat kerana Mahathir, Muhyiddin, Mukhriz dan Shafie Apdal memaksa DAP untuk menutup mulut bagi memberi laluan kepada parti baru mereka untuk bertapak dan mencari pengaruh.

Selain itu BERSATU dan WARISAN tidak akan menumpang atau duduk sepentas dengan kempen atau majlis DAP bagi mengelakkan pandangan negatif hubungan yang terjalin antara kedua dua parti dengan DAP.

Mereka juga berusaha ubtuk cuba memperdaya kaum Bumiputera dan Melayu tersebut dalam politik yang cuba menjatuhkan pemimpin sebagaimana yang diamalkan oleh Yahudi dan puak-puaknya.

Sedarlah DAP tidak akan beri peluang kepada bangsa lain sekiranya mereka mempunyai kuasa kelak. Contoh yang nyata sudah ada sebagaimana pemerintahan DAP di Pulau Pinang. Tak suka pecat.. tak betul buang.. tak ikut kata singkirkan.
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment