Agak sadis melihat ribuan anak Melayu berhimpun pada demo Blackout 505 yang dianjurkan oleh pihak Pakatan Pembangkang.

Sadis kerana kecewa dengan anak bangsa yang berpanas dan berkeringat demi merealisasikan cita cita pemimpin pembangkang kononya mahu menumbangkan kerajaan yang sedia ada. Paling sadis bila majoriti Melayu yang berhimpun buta ilmu hisab kerana mereka lupa ketua dalam Pakatan Rakyat itu adalah parti Couvenis DAP.Ini yang dinamakan Melayu bodoh, bodohnya Melayu kerana mudah dicucuk hidungnya menjadi barua kepada pihak Couvenis DAP.Anak anak yang berhimpun semalam tidak sedar bahawa mereka sebenarnya diperalatkan oleh Cina Couvenis DAP. Mereka tidak tahu ataupun mungkin lupa bahawa didalam gabungan Pakatan Rakyat PAS, DAP dan PKR itu yang berkuasa adalah DAP parti Couvenis Cina Racist. Keputusan pilihanraya ke 13 lalu sedikit sahaja menguntungkan Melayu PAS dan PKR sebaliknya yang berjaya meraih keuntungan adalah parti Couvenis DAP dengan menguasai keseluruhan dominasi Pakatan Rakyat.Dicanang bahawa SPR melakukan penipuan Pilihanraya dan mewujudkan rekayasa bahawa SPR melakukan blackout pada waktu proses pengundian yang lepas semuanya adalah permainan kotor DAP yang telah berjaya menyerap minda anak Melayu yang lupa siapa sebenarnya Couvenis DAP ini.
Melayu lupa bagaimana Komunis merencanakan propaganda waktu mereka mahu menjahanamkan Malaya kepada negara Komunis.Orang Melayu seharusnya buat kira kira sebelum mudah menjadi barua kepada Couvenis DAP ini. Kira dengan sendiri berapa kerusi DAP berbanding PAS dan PKR kemudiannya kira berapa jumlah kerusi Melayu mahupun Bumiputera yang dimenangi Pakatan Rakyat. Jika sudah dapat angka tersebut buat semula kira kira andaikata Pakatan Rakyat menang pada PRU13 lalu parti mana yang menjadi dominan kepada semua? Apakah Melayu PAS layak? melayu PKR layak?

"Melayu Bodoh". Bodohnya adalah kerana kurang cerdik dengan situasi yang ada sebaliknya lebih banyak menggunakan kepala lutut dalam menilai situasi yang ada.Majoriti yang hadir semalam boleh dikatakan 80% adalah orang Melayu. Yang mendambakan kuasa bagi mentadbir negara bukanlah Melayu sebaliknya Cina Couvenis DAP. Jadi untuk apa orang Melayu mahu menjadi perisai dungu yang berpanas terik memperjuangkan kemenangan Cina Couvenis DAP ini? Untuk Agama? Bangsa? Ataupun Negara?Sedarlah wahai Melayu, kuasa yang ada kini bukan segah dulu. Dalam sekelip mata sahaja Cina Couvenis mampu mentadbir Malaysia ini dengan adanya sokongan Melayu Bodoh sepertimana yang turun berdemo pada himpunan Blackout 505 semalam. Sampai bila orang Melayu akan jadi Cerdik daripada terus diperbodohkan oleh bangsa Cina Couvenis DAP ini? Bangunlah dari tidur wahai orang Melayu.
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment