Video Panas dan Menjadi Kontroversi !!!! Pakatan Rakyat Tak Boleh Menerima Kritikan Langsung...Salih KecewaKUALA LUMPUR: Penyampai radio, pelawak serta pengacara terkenal, Salih Yaacob, 52, mengambil keputusan untuk menarik diri daripada dunia hiburan ekoran penyebaran cereka pendek di laman YouTube berjudul Bangkang dari Longkang .
Cereka pendek berdurasi kira-kira tiga minit yang memaparkan situasi di sebuah ceramah parti politik itu turut disertai seorang lagi rakan pelawaknya, Nabil Ahmad.

Kesannya, Salih mendapat kritikan meluas daripada pihak penyokong parti pembangkang, bahkan stesen radio Sinar FM turut diugut untuk diboikot.

Inilah dikatakan pembangkang semakin tidak keruan lagi perangai dan sikapnya,Bila terkena pada PR  pelbagai kecaman dan tuduhan sehingga diugut Boikot...Entah lah PR kalau memerintah Malaysia nescaya sesiapa yang mengkritik dan buat tuduhan melulu pada kerajaan PR akan terus dibannednya dan akan terus menghukumnya.PR akan menjadi kuku besi..lebih zalim apa yang disangkakan.Kebodohan PR semakin menjadi jadi..Dulu PR dikatakan mahu kebebasan bersuara dan Demokrasi... yang adil.ini pun dikecam apa kejadahnya..Porahhhhh lah


Comments

Popular posts from this blog

RUPANYA RAMAI YANG SALAH MANDI WAJIB, INI CARA MANDI WAJIB YANG BETUL

BAPA JHO LOW RUPANYA KRONI MAHATHIR…

Elakkan Ditipu Oleh Penjual Tayar Kereta, Anda WAJIB Tahu Maksud Kod Pada Tayar