Kemaluan Disimbah Asid Disyaki Perkosa Gadis Bawah Umur - Terkini

GEORGE TOWN: Gara-gara memperkosa gadis bawah umur, kemaluan seorang lelaki disimbah asid oleh ahli keluarga mangsa ketika dalam perjalanan pulang ke rumahnya di Jelutong petang Khamis.Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri ACP Mohd Nasir Salleh berkatapolis menahan seorang lelaki berusia 30 tahun pada hari yang sama dansedang mengesan beberapa orang lagi yang terlibat.

"Lelaki berusia 18 tahun itu kini menerima rawatan di Hospital Pulau Pinangdan keadaannya dilaporkan stabil," katanya kepada pemberita di sini hari ini.Beliau berkata kejadian itu bermotifkan dendam susulan terdapat ahli keluarga mereka yang berusia 16 tahun diperkosa lelaki terbabit dalam sebuah tandas pasar raya di pusat bandar pada Rabu minggu lepas.Difahamkan lelaki dan gadis berkenaan berkenalan di laman sosial Facebooksebelum berjumpa di pasar raya berkenaan.
Nasir berkata lelaki itu disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga 20 tahun dan sebatan, jika sabitkesalahan.

Sementara itu, ahli keluarga gadis berkenaan disiasat mengikut Seksyen 324Kanun Keseksaan kerana mendatangkan kecederaan dengan sengaja yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum tiga tahun atau denda atau sebat ataumana-mana dua daripada hukuman berkenaan, jika sabit kesalahan. BERNAMA

Comments

Popular posts from this blog

Gadis Melayu 15 Tahun Rela Jadi Hamba Seks Teman Lelaki Kerana Takut Video Sekss Tersebar...Berhati Hatilah Yang DiLuar Sana

RUPANYA RAMAI YANG SALAH MANDI WAJIB, INI CARA MANDI WAJIB YANG BETUL