10 NGO di Baling mahu kerakyatan Ambiga dilucutkan....INDIA LAKNAT INI PATUT PUN

BALING: Sepuluh pertubuhan bukan kerajaan (NGO) di Baling hari ini mendesak kerajaan melucutkan kerakyatan Pengerusi Bersama BERSIH, Datuk S Ambiga dan menarik balik semua darjah kebesaran yang dianugerahkan kepada beliau dan ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Seramai 500 orang, antaranya mewakili PERKASA, Majlis Belia Malaysia (MAYC), JKKP Baling, Persatuan Siam Baling, Persatuan Kebajikan Islam dan Dakwah Islamiah (PEKIDA), Persatuan Wanita dan Kaum Ibu Baling, Puteri UMNO serta peniaga Melayu Pekan Baling berikrar menyokong kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak serta institusi polis. Pengerusi Bantahan BERSIH daerah Baling, Othman Mohd Nor, 47, berkata penduduk Baling tidak sanggup melihat keganasan yang dilakukan peserta perhimpunan Bersih di Kuala Lumpur pada 28 April lalu yang jelas diperalatkan pemimpin berfahaman komunis dan pengaruh Yahudi."Penduduk Baling mampu mengadakan bantahan lebih besar selepas ini sekiranya penyokong parti pembangkang merancang mengadakan BERSIH 4.0 pula," katanya kepada pemberita di sini.

Pengerusi Perkasa Baling, Wan Mahmud Wan Ibrahim, 69, berkata PERKASA kecewa dengan keganasan yang dilakukan peserta perhimpunan BERSIH itu yang jelas didalangi anasir yang hendak menghancurkan negara. Sebagai menunjukkan kemarahan, mereka membakar patung Anwar dan Ambiga. - BERNAMA

Comments

Habislah. Terbukurlah MIC kalau korang buat mcm tu.


Utusan Malaysia Wajib Tubuhkan segmen... sex - gay dan lesbian jika mahu tingkatkan jualan ( Lihat sendiri bukti Transformasi 1 Malaysia Berjaya )
1~BUKTI 1
2~BUKTI 2
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5
6~BUKTI 6

Jangan segan2... Utusan Malaysia Pasti Boleh Buat!!Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Ke-7 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

Hehe. Terbukur pulak. Terkuburlah.

Popular posts from this blog

Elakkan Ditipu Oleh Penjual Tayar Kereta, Anda WAJIB Tahu Maksud Kod Pada Tayar

RUPANYA RAMAI YANG SALAH MANDI WAJIB, INI CARA MANDI WAJIB YANG BETUL

BAPA JHO LOW RUPANYA KRONI MAHATHIR…