Nga Kor Ming mohon maaf kepada Zambry

Tak ada otak...apabila bercakap...Telajak perahu boleh diundur telanjak kata susah nak lupa
Inilah jadinya senang saja...hanya minta maaf.

IPOH: Setiausaha DAP Perak, Nga Kor Ming memohon maaf kepada Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir kerana mengejek warna kulitnya sebagai `hitam metalik' dalam satu ceramah, baru-baru ini. Kenyataan maaf itu dibuat pada sidang medianya di Pejabat DAP Perak, sebentar tadi.

Kor Ming yang juga Ahli Parlimen Taiping dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pantai Remis turut memohon maaf kepada mana-mana rakyat negara ini yang tersinggung terhadap kenyataannya itu.
Ahli Pertubuhan Kebajikan Wawasan Kesejahteraan Insan (WAWASAN) berkumpul di hadapan Pejabat DAP Perak di Medan Istana sebentar tadi bagi membantah keceluparan seorang pemimpin parti itu menghina Menteri Besar Perak apabila mengatakan warna kulitnya sebagai `hitam metalik' dalam satu ceramah baru-baru ini.
Kejadian menghina orang lain sudah biasa bagi PAS hari ini...macam satu kebiasaan pulak.Pemimpin DAP ni ... Kafir apa kira pahala atau dosa..yang PAS ni turut gelak ketawa apabila DAP menghina sesama bangsa dan Agama.Dan Mungkin orang India pun turut merasakan tempiasnya dengan kata-kata warna kulit sebagai `hitam metalik'.

Untuk Mengajar puak-puak ini marilah kita menghukum mereka pada PRU 13 nanti

Comments

Popular posts from this blog

RUPANYA RAMAI YANG SALAH MANDI WAJIB, INI CARA MANDI WAJIB YANG BETUL

BAPA JHO LOW RUPANYA KRONI MAHATHIR…

Elakkan Ditipu Oleh Penjual Tayar Kereta, Anda WAJIB Tahu Maksud Kod Pada Tayar