PUAK PEMBNGKNG HIDUP MENIPU SEPANJANG MASA....MADEY PUN BOLEH BERKATA BOHONG SEKARANG NI

Puak pembngkng terutama KUTI DN MACAI2 DIA MENGATAKN NEGARA MALAYSIA NAK BANGKRUP.

MARI SINI ADMIN DIDIK SIKIT ORG YG CAYA SGT DGN PEMBOHONG BERIKUT.

KERAJAAN MALAYSIA YG ANDA TAU SUDAH BUAT PERJANJIAN KERETAPI LAJU ANTARA MALAYSIA DGN SINGAPURA. DI SINGAPURA RAMAI RAKYAT MALAYSIA TIDAK TAU DI MNA KERAJAAN SINGAPURA DAH MULA USIR BEBERAPA SYARIKAT YG DUDUKI TANAH UNTUK DI BNGUN PROJEK TERSEBUT. CONTOH JURONG COUNTRY CLUB. TAHU KAH ANDA DI TEMPT YG NK DI BNGUN KN YAH ITU DI JURONG EAST SUDAH ADA HOTEL YG DI MILIKI OLEH GENTING? BYK LAGI TEMPT TEMPT YG NK DI MAJUKN DI SINGAPURA OPERASI SUDAH BERMULA.

HAKIKAT NYA CUBA TANYA DIRI ANDA MNA ADA SESEBUAH KERAJAAN YG TAU NEGARA YG DIA KONFIRM NK BANGKRUP SANGGUP BUAT PERJANJIAN YG MENELAN BERBILLION BILLION? TU TANDA KALAU BENAR NEGARA SEPERTI SINGAPURA TELAH MELETAK DIRI NYA DI TALI GANTUNG. oleh kerana pembngkng dah tiada isu maka memburok kn image negara sendiri yg mna mereka gila nk kn kuasa terpaksa hidup menipu dn menabur persepsi yg tidak benar. Harap u all jgn percaya ser inchi pun hujah hujah dari mereka 
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment