A. Samad Said Sekali Lagi Jadi Macai DAP Untuk Promosi Buku Becoming Hannah Yang Ada Gerakan Evangelist Kristiankan Malaysia.

 Mungkin Hannah Yeoh merasakan jawatan beliau sebagai ADUN dan Speaker Kerajaan Selangor adalah terlalu tinggi sehinggakan beliau tidak mengendahkan laporan polis yang dibuat ke atasnya serta siasatan polis berhubung buku kontroversi yang ditulis oleh beliau, 'Becoming Hannah'.
Menjelang saat umat Islam di Malaysia mahu berbuka puasa pada hari pertama 27/05/2017, DAP menganjurkan 'Bicara Buku Becoming Hannah' oleh Sasterawan Negara, Datuk A Samad Said, di Galeri Sejarah KKB, Kuala Kubu Bharu, Selangor.

Berdasarkan gambar-gambar yang ditunjukkan, didapati 'Bicara Buku Becoming Hannah' ini dihadiri oleh sebahagian umat Islam yang turut membeli buku itu dari Hannah Yeoh yang kelihatan turut menurunkan tandatangan ke atas buku yang dibeli itu.

Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment