“BAGUS ADA PARTI BUNGA” KATA MB TERENGGANU

Menteri Besar Terengganu, Dato’ Seri Ahmad Razif Abd Rahman menegaskan UMNO kini lebih kuat berbanding dahulu kerana wujudnya Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) kerana dapat menyingkirkan ahli-ahli gunting dalam lipatan.
”Bagus ada parti bunga, kerana di sini kita boleh lihat siapa ahli UMNO yang menjadi gunting dalam lipatan, kebanyakan mereka ini adalah terdiri daripada orang-orang kecewa kerana tidak mendapat projek atau hanya bersama UMNO untuk kepentingan peribadi” katanya ketika merasmikan Himpunan Aktivis Media Sosial 2017 Zon Timur.
Razif juga tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan tegas ke atas ahli UMNO yang memasuki PPBM dipecat dari ahli UMNO.
Sikap buruk segelintir pihak yang suka mengeruhkan keadaan, mengadu-domba dan menghasut pemikiran orang ramai boleh memusnahkan masa depan anak muda serta merosakkan parti UMNO itu sendiri.
Ahmad Razif sebaliknya mahu supaya semua ahli UMNO supaya bersama-sama dengan jentera parti bersiap- sedia untuk menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-14(PRU14)tidak lama lagi demi mengukuhkan lagi parti.
“Perjuangan UMNO penuh dengan cabaran dan tohmahan yang tidak akan dan tidak pernah melunturkan semangat perjuangan ahli-ahli UMNO dulu, kini dan selamanya.”
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment