RATU BADAK MASUK PKR KERANA DI TOLAK PARTI MAHATHIR?

RATU BADAK PILIH PKR KERANA MAHATHIR TIDAK BERI 'DEDAK' YANG CUKUP?

Seorang aktivis facebook dikenai sebagai Ratu Naga atau lebih lebih mesra di sebut sebagai Ratu Badak oleh 'haters' di facebook mengumumkan akan menyertai Parti Keadilan Rakyat. Dalam kariernya selaku 'facebooker' yang tidak mempunyai prinsip teguh menyokong parti walau mendakwa sebagai ahli Umno satu masa dahulu dan antara penyokong BN, beliau kini mengambil jalan untuk menongkah arus.

Bermula dengan ketaksubannya kepada Penasihat Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM), nada Ratu Naga mula ke arah menyerang Perdana Menteri Dato Sri Hj Mohd Najib Tun Abdul Razak serta isteri apabila Tun Mahathir menyerang Najib dengan isu 1MDB serta isu dana RM2.6 billion. Ternyata tuduhan Mahathir itu merupakan satu tuduhan tanpa bukti malah Mahathir sendiri mengakui beliau hanya bersandarkan persoalan yang dibangkitkan oleh Sarawak Report dan Wall Street Journal. Hingga kini mantan PM itu tidak mampu memberi apa apa bukti kukuh berkaitan tuduhan yang beliau lemparkan.


Baca Sumber kat SINI MESTI BACA
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment