PEMIMPIN PKR DAKWA HIMPUNAN SOKONG PELIWAT KERJA PANDIR!!!

Penyokong hanya dijadikan seumpama Keldai, dipanggil berhimpun tapi pemimpin sendiri tidak yakin bahawa Si Ketua Penipu tu akan dapat dibebaskan walaupun dah dua kali buat semakan kehakiman di Mahkamah Persekutuan.

Pokok pangkalnya, perhimpunan yang diadakan hari ini tak lebih dari sekadar nak mengabiskan masa. Mungkin sebab itu sejak dari pagi sampai ianya selesai, tak ramai pun penyokong kepada Si Ketua Penipu tu yang turut serta.

Sekali gus ianya membuktikan bahawa sokongan terhadap Si Ketua Penipu tu secara tidak lansung sudah semakin luntur. Nak pulak dengan kewujudan Tun Mahathir yang masih menganggap Si Ketua Penipu tu sebagai Peliwat.

Malah, bekas Perdana Menteri itu tidak kelihatan turut serta hadir bagi memberi "Sokongan Moral" kepada Si Ketua Penipu dalam perhimpunan yang telah diadakan sejak dari pagi tadi seperti mana yang pernah dilakukan sebelum ini.

Dalam masa yang sama, pemimpin PKR sendiri juga yakin bahawa Si Ketua Penipu tu tidak akan dibebaskan sambil melemparkan tuduhan terhadap pihak Kerajaan yang didakwa sengaja nak sekat kebebasan dia bergiat dalam Politik.
“Kita boleh berharap dan berdoa, tetapi kemungkinan adalah tipis,” kata bekas timbalan presiden PKR itu ketika ditemui di luar Mahkamah Persekutuan, hari ini.
Jika dilihat dari satu sudut, kenyataan pemimpin PKR itu dilihat tetap konsisten seperti mana yang pernah didakwa sebelum ini sewaktu Si Ketua Penipu tu dipecat dari jawatan Timbalan Perdana Menteri oleh Tun Mahathir.

Dalam erti kata mudahnya, sama ada keluarga mahupun pemimpin dikalangan PKR ini sehingga ke hari ini masih enggan memaafkan dosa yang telah dilakukan oleh Tun Maharhir terhadap Si Ketua Penipu tu. Bagi mereka, Tun Mahathir masih bertanggungjawab terhadap apa yang menimpa Ketua Umum PKR tu pada ketika ini!!!
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment