LIM KIT SIANG sungguh istiqomah dan determined untuk menawan Malaysia.

 Buku Time Bombs in Malaysia harus dibaca secara tersirat. Sejak tahun tahun 70an lagi DAP menerapkan kepercayaan bahawa semua yang kerajaan buat tak betul, korup dan tak cekap. Dalam erti kata lain bahawa kerajaan pimpinan Melayu ini bodoh!

Sampai hari ini DAP masih menanam kepercayaan itu sampaikan anak anak Melayu pun dah tak sanjung pemimpin pemimpin Melayu!

SAYA selalu ingatkan orang kita dalam tulisan tulisan saya bahawa orang Melayu perlu jaga-jaga dengan DAP. Mereka penuh dengan muslihat. Mereka licik.

Gerak-geri mereka kini bukan macam dulu semasa tiada kuasa. Mereka kini cukup strategik.
Penasihat mereka hebat-hebat. Bukan dari dalam negara saja, dari luar pun ada. Mereka cukup determined untuk perintah Malaysia. Negara lain yang baik dengan parti itu pun mahu melihat regime change ini berlaku.

Semasa orang-orang kita bersengketa sesama sendiri, DAP bergerak ke sana ke mari.
Sehinggakan ke Mesir pun mereka pergi membawa ideologi “sama-rata” dan mempersoalkan mengapa terlalu ramai pelajar Melayu belajar perubatan di sana. Mengapakah tiada bangsa lain? Mengapa DAP tiba-tiba beria-ia mahu ke Mesir? Jika tak percaya apa yang dipersoalkan oleh DAP itu cuba tanya dengan kedutaan kita di Kaherah?

Dengan konfiden mereka ke Kelantan pula memberi bantuan perumahan kepada mangsa banjir dan menerima masuk Sasterawan Negara yang keliru, Pak Samad Said, ke dalam DAP. Ini berlaku semasa kononnya pakatan sudah mati!

Siapa kata pakatan pembangkang sedang berpecah. Yang berpecah ialah orang Melayu. Itulah pun yang DAP mahu lihat.

PAN terhasil dari pecahan Pas dibentuk bagi memecahbelahkan orang Melayu. Tajaan dari siapa agaknya PAN ini?

Hakikatnya dalam politik Malaysia ini hanya ada dua parti Melayu sahaja, iaitu UMNO dan Pas.
Jika tidak boleh pecahkan UMNO, mereka pecahkan Pas.Yang pasti DAP cukup marah kerana geng-geng mereka kalah habis dalam Pas. Mat Sabu gagal menjalankan misinya.

Yang bersungguh-sungguh sangat mengisytiharkan pakatan pembangkang sudah pecah adalah Kit Siang, anaknya Guan Eng, sekongkolan mereka Mat Sabu dan kenyataan terbaharu Wan Azizah.
Terus terang saya katakan, saya cuak dengan mereka semua.

Mereka sedang membuat satu strategi perang yang cukup mengelirukan.
Tentera semut sedang bekerja

Seperti projek Tanjung bagi menawan Pulau Pinang dulu, setiap kali semasa pilihan raya Kit Siang dengan muka selamba akan terus menerus berkata kepada para pengundi “kami susah mahu menumbangkan BN.” Akhirnya taktik songsangnya berjaya.

DAP penuh dengan muslihat. Anwar Ibrahim yang sedang merengkuk dalam penjara pun bukan asyik tidur sahaja. Dia juga sedang merancang strategi. Dia sedang bekerja!

Cuma waktu ini dengan kemunculan Mahathir dan pengkhianatan Azmin Ali saya yakin keadaan Anwar sedikit berbeza. Didalam penjara Anwar kini seperti kena buasir tahap 4.
Operasi perang saraf "reverse-psychology" mereka cukup halus. Mereka cukup terancang. Sasaran mereka adalah PRU-14. Malaysia mesti ditawan.

Semasa UMNO, BN, kerajaan dan pucuk pimpinan sedang bersilat dan ditolak ke dinding dengan isu 1MDB, mereka sedang mengatur langkah. Isu ke mana perginya wang berbilion-bilion dalam Selangor Inc. dilupakan sama sekali.

Rafizi, Tony Pua diberi peranan mengharuhurakan keadaan melalui isu 1MDB. Dalam masa yang sama, tentera semut mereka pun sedang membuat kerja operatif secara senyap.
Oleh itu, orang UMNO yang percaya sangat pakatan pembangkang sudah mati jangan seronok sangat ya.

Semut-semut itu dan jeneral-jeneralnya bekerja 24 jam termasuk dari dalam penjara!.....
Kini DAP dapat bonus besar apabila hasil serangan Tun Mahathir keatas IMDB tertubuhlah parti cap bunga yang terhasil dari tangan negarawan ulung Tun Mahathir atas dasar kononnya mahu selamatkan Malaysia selepas perbincangan 4 mata dengan Lim Kit Sian.
Agenda DAP kini akan lebih mudah dengan bantuan bekas Perdana Menteri ini Dr Mahathir yang datang menyembah beliau.

Tidak mustahil sikol keturunan keling II yang telah menjatuhkan kerajaan Melaka seterusnya dijajah selama 400 tahun akan muncul kembali dengan watak yang dibawa Tun Mahathir kini.
Penulis perlu mengakui bahawa waktunya sudah tidak lama.
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment