Jahatnya Kerja Pembangkang ni......Tiada Pilihan Raya Tergempar Di Johor - MB

JOHOR BARU: Johor tidak akan mengadakan pilihan raya negeri berasingan sebelum pilihan raya umum akan datang meskipun timbul spekulasi ia bakal berlaku.

Menteri Besar Datuk Mohamed Khaled Nordin tampil menjelaskan bahawa tiada pilihan raya tergempar akan diadakan di negeri itu.

Beliau pada masa sama menganggap spekulasi itu sebagai hanya 'cakap-cakap' di kalangan segelintir individu dalam laman sembang kumpulan tertentu.

"Saya bukan sebahagian daripada kumpulan itu dan ia tidak melibatkan saya. Kami tidak mempunyai niat seperti itu," katanya ketika diminta mengulas mengenai laporan bahawa beberapa Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Johor selepas pemimpin pembangkang mahu mengadakan pilihan raya tergempar di negeri itu.

Pengerusi DAP Johor, Liew Chin Tong turut dilaporkan sebagai berkata parti itu bersedia menghadapi pilihan raya tergempar itu sekiranya ia berlaku.
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment