Berhenti Jadi Menteri Dan Jadi Top Model...Azwan Ali

Berhenti Jadi Menteri Kalau Nak Glamor, Azwan Ali Sindir Khairy Jamaluddin

Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai divaAA yang juga merupakan selebriti sensasi, sekali lagi tampil dengan kenyataan memerli yang ditujukan kepada Khairy Jamaluddin, Menteri Belia dan Sukan Negara.

Beliau menyatakan KJ hanya menggunakan kedudukannya untuk mencari publisiti dengan memuat naik gambarnya bersama ikon-ikon sukan negara.

“#Carutanzterpaksa perlu ke fine wira-wira sukan negara? So stop using attention people into glamor world, please la #notmylevel” katanya.

“Agak-agak la, mentang-mentang ko rasa ko ada hak!” Katanya dalam satu muat naik status di akaun di Instagram miliknya” katanya lagi.

Susulan itu, beliau memerli Kj dengan mencadangkan agar KJ berhenti dari kabinet dan menjadi ‘model’.

“If ko rasa ko dah glamor sgt, quit kabinet dan jadi top model sangat” ujarnya.

Setelah, beliau memuat naik status berkenaan nyata menarik minat netizen khususnya penyokong tegar DivaAA. Ini adalah antara komen dan respon daripada netizen.

“For me KJ tu patut berdiri dibelakang biar wira-wira negara yanf di hadapan, ni nak menyemak depan kamera” kata mariahot84.

“Sokong Diva AA, kita yang marhaen yang tengok sikap dan tingkah laku mereka yang di atas tak boleh cakap banyak, tapi respect dengan diva perjuangkan nasib rakyat” ujar efie_cha.

“Syok sendiri punya pak menteri!” kata fendi_ahmad.
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment