Sally Yen yg Hina Nabi saw dan agama Islam

 INILAH DIA MUKA SALLY YEN YANG HINA ISLAM TU! 


Comments

Saya nak tanya pihak berkuasa (KERAJAAN MALAYSIA) apakah tindakan yg telah diambil pada orang yang menghina agama islam secara terang terangan. Sedangkab Islam adalah agama rasmi negara ini. Sekiranya tiada tindakan atau sekadar hukuman ringan baik x ada kerajaan
Muslimin said…
Astafirullah. Undang undang Europe negara kafir lebih menghortmati nabi Muhammad salallahi alaihi wassalam Dan hukuman nya lebih berat dari negara resmi ugama Islam. Jangan sampai bala melapetaka menimpa negara ini baru nak bertaubat ketua negaraku.
Butoh hang..!! said…
Tahun 2013.. bukan ke masa tu BN berkuasa? Ke dah kalah baru nak tunjuk hero?
Sally Yen. Apa awak seronok jadi sial. Hina Prophet Muhammad. Apa sudah jadi awak ni. Islam ada hantam awak punya religion? Awak seronok hantam Islam. Awak fikir awak punya agama sudah cukup bagus ke? Kami orang Islam anggap nabi bukan tuhan. Nabi adalah wakil tuhan Allah untuk mengajar manusia mengenal tuhan Allah. Islam tak worship nabi. Islam worship only Allah. Ia berbeza dengan kristian. Orang kristian sudah angkat nabi jadi tuhan. Jesus adalah nabi bagi Islam bukan anak tuhan. Tuhan tak sama dengan manusia. Manusia boleh ada anak. Tuhan tak ada anak dan isteri. Dalam kristian ada godfather, Maria dan Jesus. Islam hanya ada satu tuhan iaitu Allah SWT. So mari belajar tentang Islam. Saya mahu awak mendekati dan menghayati Islam. Islam is the way of life. So jangan sakiti Islam.Mungkin nanti awak salah seorang yang suka dan sayang Islam. Ok thank you very much Miss Sally Yen.
Alam said…
Video | Tiada Siapa Persoal Umur Aisyah Hinggalah Tahun 1905. Kenapa?

Selama ribuan tahun, tiada seorang pun daripada musuh - musuh Islam mempertikai umur perkahwinan Aisyah dengan Nabi. Ia hanya berlaku 100 tahun lepas pada tahun 1905. Kenapa?

Penerangan oleh Prof Jonathan Brown

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=974079156109571&id=695462233971266&_rdr
Unknown said…
Pd zaman jahiliah mmg org banyak isteri, nabi Daud sendiri mempunyai 100 isteri. Sebelum Allah menetapkan hanya 4 isteri. Nabi Muhammad saw tidak berpoligami semasa baginda hidup bersama isteri pertama Siti Khadijah selama 25thn.
aienichkun said…
Apa tindakan kerajaan bagi org yg menghina Islam secara terang terangan skrg ni? Takkan buat senyap jer... ni dh melampaui batas... kenapa skrg makin ramai yg berani menghina Islam... kenapa kerajaan tidak bertegas...
Unknown said…
#PDRM..tlg ambil tindakan..jgn sampai rakyat Malaysia yg berugama Islam amik tindakan sdri..tlglaa

Popular posts from this blog

Elakkan Ditipu Oleh Penjual Tayar Kereta, Anda WAJIB Tahu Maksud Kod Pada Tayar

Sebarkan Agenda Tersembunyi DAP Yang Melayu Tidak Tahu Langsung

RUPANYA RAMAI YANG SALAH MANDI WAJIB, INI CARA MANDI WAJIB YANG BETUL