Kehebatan PM Kita Kedai Buku 1Malaysia, Kedai Kain 1Malaysia akan diwujudkan

BANGI: Datuk Seri Najib Razak, berkata kerajaan akan mewujudkan Kedai Buku 1Malaysia dan Kedai Kain 1Malaysia dalam tempoh terdekat ini.

Perdana Menteri, berkata ia adalah antara usaha kerajaan untuk memastikan rakyat dapat membeli buku, peralatan tulis serta kain pada harga rendah. 'Kedai Kain 1Malaysia dan Kedai Buku 1Malaysia, jamin murah untuk rakyat, kita akan buat tidak lama, ini baru dua, banyak lagi kita akan buat untuk rakyat," kata Najib ketika berucap pada program Jelajah Janji Ditepati (JJD) di sini, sebentar tadi.
PEMBANGKANG SUDAH MERASAKAN KEDUDUKANNYA KIAN BERTAMBAH RUNSING DAN BIMBANG DENGAN KEHEBATAN DATUK SERI NAJIB MEMBERI IDEAL YANG BAIK UNTUK MENGURANGKAN BEBAN KEPADA RAKYAT MALAYSIA.PEMBANGKANG TIDAK SANGKA SANGKA....HEBATNYA PM KITA.ANWAR HANYA SEMAKIN BANYAK TABUR JANJINYA....PADA RAKYAT.ANWAR TAHU NAJIB MEMANG SEORANG YANG PANDAI DAN TAHU MENGURUS TADBIR BAIK PADA NEGARA....ITULAH YANG DITAKUTI OLEH ANWAR PADA NAJIB....PEMBANGKANG SERING KALI MEMBURUKKAN NAJIB SUPAYA RAKYAT DI MALAYSIA BERSIKAP BENCI PADA NAJIB....NAJIB MASIH COOL DAN RELAX SAJA....SYABASSSSSS TERUSKAN USAHA MURNI INI....SEMOGA RAKYAT MALAYSIA AKAN MEMBALAS DENGAN KEMENANGAN BN DAN UMNO...
Share on Google Plus

About Melayu Berwawasan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
Post a Comment